Каракамишева: Знаете од што си патиме, меѓу другото, во оваа наша земјичка?

Знаете од што си патиме, меѓу другото, во оваа наша земјичка?

Од многу болно амбициозни луѓе да менаџираат, да шефуваат, да се прават важни, да лечат комплекси и лични фрустрации, а при тоа ако може се други да им ги вршат работите!

Не бе, батиња, и женски, вистински лидер е оној што работи повеќе од своите подредени.

Не чека од нив тие да сработат, туку сработува квалитетно и им дава пример на другите КАКО ТРЕБА!

loading...
SHARE