Каракамишева: Што мајка бара техничкиот премиер + премиерот во сенка да посредува во црковни прашања?

Прочитај за: < 1 минута

Да беше опозиција СДС ќе направеше 100 преса за секуларизмот/одвоеноста на државата (премиерот+лидерот на партијата на власт) од црквата.

Масовна хистерија ќе се ширеше од НВО-секторот под нивна контрола.

Сегашнава тишина и молчење за темава е загрижувачко!

Што мајка бара техничкиот премиер + премиерот во сенка да посредува во црковни прашања?

Нели го почитуваат Уставот?

А го прочитале ли воопшто Уставот пред да го “штитат”? Советници, ало, се слушаме?

SHARE