Бојкот на парламентарни избори НЕ Е РЕШЕНИЕ, туку уште една шанса за Заевото сидро што влече напред…бојкотот е “глас” за сидрото!

каракамишева, заев
Прочитај за: < 1 минута

На овие избори НЕ СМЕЕ да има бојкот!

Бојкот на парламентарни избори НЕ Е РЕШЕНИЕ, туку уште една шанса за Заевото сидро што влече напред…бојкотот е “глас” за сидрото!

Да не се лажеме, парламентарни избори не се референдум!

Секој бојкотиран глас оди во “кутијата” на Заев!

Пресметајте колку тоа е во прилог на Македонија!

SHARE