Kои се Татари на Балканот? За точен одговор во Хрватска добиваш награда, во Македонија ќе те осудат за „говор на омраза“

Прочитај за: < 1 минута

Кој народ е наречен по татарскиот народ кој ги има покорено Словените, направено своја држава и потоа брзо се има словенизирано?

За да станете милионер во Хрватска ќе треба точно да му одговорите на Тарик Филиповиќ во квизот „Кој сака да биде милионер?“