Јоци: Груевски 10 години легализираше дивоградби, нејасно е кои дивоградби се овие на СДСМ?

јоци, вмро-дпмне, сдсм, дуи
Прочитај за: < 1 минута

Груевски, десет години, веќе легализираше илјадници дивоградби, изградени од 1965 па до втора половина од 21 век.

Така да, нејасно е кои дивоградби се овие на СДСМ во заштитени зони и природни резервати!?

Изградени во нивен мандат, во изминативе 4 години? Или оние кои Груевски одбил да ги легализира? Или сè на куп?

И во двата случаи, СДСМ е губитникот околу ова прашање со кое се урива правната држава.

Како и да сврти човек, СДСМ од голема популација се толку омразени поради разни игри со државата, идентитет, земјиште, да стварно не знам кој веќе ќе гласа за нив.

SHARE