Бачев до Спасовски: Од каде ти е правото да одлучуваш за сите учесници на изборите со две македонски и дури пет албански партии

јанко бачев, единствена македонија, никогаш северна само македонија
Прочитај за: < 1 минута

Во врска со крајно загрижувачката состојба со коронавирусот во Република Македонија, вечерва во изјава за медимуите претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев изјави:

Со почит,
Центар за комуникации на Единствена Македонија

SHARE