[Видео] Јанко Бачев во директна жестока кавга со членовите на ДИК

Прочитај за: < 1 минута

Државната изборна комисија (ДИК) на јавна седница ги разгледуваше и одлучуваше по 2.142 приговори поднесени за постапката за гласање и за сумирање и утврдување на резултатите од гласањето на предвремените парламентарни избори.

Најжолчна расправа изби кога на ред дојде разгледувањето и одлучувањето на приговорот поднесен од претседателот на единствена македонија, Јанко Бачев, кој влезе во кавга со дел од членовите на комисијата.