Јане Ченто до Муковски: Те поздравија браќата што лежат во затвор заради тебе осудени на повеќе од 300 години со зборовите…

Прочитај за: < 1 минута

Крсто те поздравија браќата што лежат во затвор заради тебе осудени на повеќе од 300 години со зборовите…..

Чувај се од силата на врзан човек ‼️

Кога тогаш ќе се сретнете !!

Ти си знаеш.

SHARE