Што му порача Груевски од Будимпешта на Заев!!

Груевски заев
Прочитај за: < 1 минута

СДСМ повторно ќе се појават пред граѓаните во Центар, ќе се појават насекаде во Република Македонија и ќе го бараат гласот од граѓаните и повторно ќе се обидат да играат на онаа проверена карта, карта на кратко помнење, ќе се обидат со некоја шарена лага, ветувајќи им на граѓаните дека државата ќе оди напред со Заев и со Пендаровски, едниот со инспекторите под мишка евро по евро во торбичката, украдени пари од граѓаните, а другиот ќе им слугува на Заеви и ќе ги убедуваат граѓаните дека ги чека блескава иднина – порача вчера лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски од митингот во Скопје.

Дали СДСМ секојдневно го потврдува овој став на Мицкоски?! Граѓаните прашуваат зошто автопатот Скопје-Штип се уште не е во употреба,зошто жителите на Сопиште не можат да влезат во град преку новиот пат од Водно?! Која е целта на СДСМ што овие патишта не се пуштени во употреба. Која е причината што низа згради се готови и не се користат, а владата плаќа кирија за користење простории во кои се сместени некои државни институции. Дали Владата верува дека народот ќе заборави кој ги градел, ќе создаде слика дека ако не биле тие ништо немало да биде завршено, па дури тогаш ќе ги стави во употреба веќе готовите згради и патишта.

SHARE