Георгиевски: Еве ви кукавици отворена понуда за дуел

Љубчо Георгиевски, инфлација
Прочитај за: < 1 минута

Чудна работа плукачи колку сакаш!

А досега ниту еден патриотски новинар или тандем на новинари не ме покани да ме распарчи во јавна дебата.

А со задоволство би прифатил и доктор на науки по историја.

Па еве ви кукавици отворена понуда за дуел.


- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE