Филип Петровски: Христијан, ако Гоце е црвената линија дали тоа значи дека Преспанскиот договор не ја надминуваше таа линија?

crvena linija
Прочитај за: < 1 минута

После протестите организирани од ВМРО-ДПМНЕ во името на народниот херој Гоце Делчев за кој беше симболично поставена црвена линија преку која лидерот на опозицијата не може да премине, со реакција се јави Филип Петровски и праша:

„Ако Гоце е црвената линија дали тоа значи дека Преспанскиот договор не ја надминуваше таа линија, затоа што тогаш одмолча??

Односно дали е ова е официјална изјава на Мицкоски дека го прифаќа Преспанскиот договор!?“

Ако Гоце е црвената линија дали тоа значи дека Преспанскиот договор не ја надминуваше таа линија, затоа што тогаш…

Publiée par Filip T. Petrovski sur Mardi 15 septembre 2020

SHARE