Драстично намалување на горивата на „Макоил“ – пониски цени до 5,5 денари

Макоил
Прочитај за: < 1 минута

Од вторник драстично намалување на горивата на „Макоил“ – пониски цени до 5,5 денари

Почитувани корисници на бензинските станици на „Макоил“, од компанијата „Макоил“ ги информираат граѓаните дека од вторник ќе следува драстично намалување на цените на горивата.

Едноставно, воздржете се од точење гориво викендов, затоа што од вторник „Макоил“ ќе ги намали цените на горивата за 5 до 5,5 денари по литар.

Намалувањето на цената се однесува од препорачаната цена што ќе ја предложи Регулаторната комисија. „Макоил“ и до сега одеше со цена поиниска за 3 денари од препорачаната од Регулаторна, но, сега следи дрсатично намалување до 5,5 денари.Ве очекуваат на „Макоил“.

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE