Апасиев: Багро криминална корумпирана! Ни сто ботови не ве перат, полоши сте од Грујо у секој поглед

Прочитај за: < 1 минута

Фејсбук статус на претседателот на партијата “Левица” – Димитар Апасиев:

“Живи ги фатија у “МАФИЈА” (како издавале пасоши на кримоси и нарко-босови), па сега опозицијата ги саботирала!? Багро криминална корумпирана! Ни сто ботови не ве перат. Полоши сте од Грујо у секој поглед. Него му требаа десет години да забега. Вие за три одлепивте.”


- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE