Наместо Џафери делегацијата на Мечкин Камен за Илинден ќе ја предводи Мисовски од НСДП

Прочитај за: < 1 минута

Наместо Талат Џафери делегацијата на Мечкин Камен за Илинден ќе ја предводи Горан Мисовски од НСДП.

Последниот собраниски спикер нема да присуствува на централната манифестиација на 2 август годинава поради влошената здравствена состојба.

SHARE