Цветанов: По 50 милиони евра награда за „фраерите“ кои ќе ги донесат Груевски и Мијалков

Груевски Мијалков
Прочитај за: < 1 минута

Иницирам подготовка и носење на специјален Закон за награда за испорака на Никола Груевски и Сашо Мијалков. Наградата нека биде по 50.000.000 евра по глава. Има доста меѓународни фраери кои би ја завршиле работата. Потребен е еден пратеник кој ќе го предложи законот. Наместо филозофии, ајде да бидеме конкретни. Стојам на располагање за да помогнам со сето мое знаење и искуство, повелете...“, напиша Ване Цветанов кој е поранешен директор на Агенцијата за спречување перење пари и финансирање тероризам.

Под оваа објава многумина му коментираа дека наградата сепак е превисока.

Инфо >> Слободен печат

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE