Боби: Престани да се глупираш, децата за 2 дена продолжуваат со училиште, ти акаш лево десно

агнеса орданоска
Прочитај за: < 1 минута

Што се случува со поранешниот директор на АЕК, Орданоски? Пред само 2 дена објави пост со кој ја нападна својата сеуште неразведена сопруга дека оди по салони за убавина и ја нареше фотошоп барбика, а ден потоа имаше нов излив на емоции дека многу ја сака и не може без неа, за денес Орданоски повторно да го смени расположението и односот спрема сопругата и притоа јавно да ја нападне и критикува:

Дали се работи за подвоена личност или има проблем со неговото алтер его? Дали неговиот психолошки профил одговара за еден поранешен директор, кој беше поставен на една така висока и одговорна позиција?

Линк на постот

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE