Артан Груби ги поздрави Спасовски и Филипче: Не смеете да ми гукнете…!

Прочитај за: < 1 минута

Секојдневно сме сведоци на пропишани казни кои им се пишуваат на граѓаните за непочитување на мерките. МВР едноставно не бомбардидира со соопштенија за тоа колку луѓе се казнети. Но што е со претставниците на власта? За нив прописите не важат.

Имено на социјалната мрежа Инстаграм, се појави „Инстаграм стори“ односно фотографија на која е фотографиран и Артан Груби на маса во друштво на 7 луѓе. Може повеќе од 4? Не, ама Груби може. А Спаосвски и Филипче можат само да гледаат.

Извор: denesen.mk

SHARE