Апасиев: Процентот на резултатите од ПОПИСОТ е договорен уште при формирањето на Владата на СДС + ДУИ

апасиев
Прочитај за: < 1 минута

Статус на Димитар Апасиев:

Процентот на резултатите од ПОПИСОТ е договорен уште при формирањето на Владата на СДС + ДУИ.
Ако ве копка, еве да ви кажам: најголемото малцинство ќе биде 28,5% (иако во реалноста резиденти се околу 18%).
Ова сега е само фалсификување на реалноста, со цел таа да се наштима на коалицискиот договор. Со “државници” ко Заев, за жал, демакедонизацијата е процес кој е во тек.


- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE