Апасиев: Косоварскиот Прецедник Пендаровски јавно призна дека „давал“ вонредна состојба за предизборен поткуп?

Димитар Апасиев
Прочитај за: < 1 минута

Статус на Претседателот на партијата “Левица” Димитар Апасиев, по денешната прес-конференција на Претседателот Стево Пендаровски.

Косоварскиот Прецедник Пендаровски тукушто призна, јавно, дека „давал“ вонредна состојба за да се врши ПРЕДИЗБОРЕН ПОТКУП преку уредби со законска сила!?

SHARE