Амди Бајрам бил позитивен на корона вирус

Прочитај за: < 1 минута

Tестот на корона вирус што посмртно му беше направен на Амди Бајрам е позитивен, потврдија од болницата Жан Митрев за Фокус.

Иако резултатот покажал дека Бајрам бил заразен, неговата фамилија, како што неофицијално дознаваме, засега планира да прави голем погреб со сите церемонии.

Пред само неколку дена, Амди Бајрам организираше и присуствуваше на свадба на неговата внука во Турција на која имаше 600 гости.

Извор: Fokus.mk

– Следи Македонски Весник за повеќе содржини –

- Следи Македонски Весник за повеќе содржини -

SHARE