Али Ахмети: Гоце Делчев носел кече

Прочитај за: < 1 минута

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети на вечерашниот митинг на Камениот мост се осврна на ликот и делото на Гоце Делчев..

Тој рече дека Гоце Делчев носел кече , кога им се обраќал на Албанците.

Оцени дека во Македонија се прават обиди за обединување за да се спречи идејата за Албанец премиер…

SHARE