Адвокатите: Јанкуловска е жртва на прислушуваните разговори бараме да биде на листа на оштетени

сашо мијалков, гордана јанкуловска, стразбур
Прочитај за: < 1 минута

Адвокатот на поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, Љупчо Петковски доставил пријава до приемното одделение во судот со која бара кон листата на оштетени од прислушувањето да се додаде и екс министерката.

Инаку таа е обвинета во овој предмет, но одбраната рече дека таа била обвинета во случајот за делот Тврдина, а не и во Таргет.

Јанкулоска заедно со Миле Јанакиески беа едни од најприслушуваните функционери.

SHARE