Ќе ги приведе ли МВР овие насилници?

Прочитај за: < 1 минута

Сериозен инцидент се случи кај Мавровка кога група хулигани со камења ги нападнаа демонстрантите кои минуваа по булеварот во правец на МНР.

По неколку минутно каменување пристигна полицијата, но не дејствуваше како синоќа врз демонстрантите.

За сега нема информации дали некои од оваа провокаторска група се приведени. доколку МВР има намера да ги приведе, од објавените фотогорафии и снимки на социјалните мрежи може лесно да ги идентификува и да преземе соодветни мерки.