Љубчо Георгиевски: Пред бугарската фашистичка окупација имаше српска окупација, ама сите молчат

Прочитај за: < 1 минута

А еден да напишеше дека пред бугарската фашистичка окупација имаше 23 години српска окупација во Југославија занданата на народите.Во која ние бевме вардарска бановина а ние јужно србијанци, напиша експремиерот и актуелен лидер на ВМРО-НП, Љубчо Георгиевски на Фејсбук.

SHARE