Јоци: Се додека вмровците зборат за „северџани“ и „патриоти“ народ нема да се случи за пад на оваа штетна влада

Прочитај за: < 1 минута

Сè додека вокабуларот на поединци блиски до ВМРО-ДПМНЕ (особено оние кои кешираа дебело во време грујово) е ,,северџани” и ,,патриоти” – народ нема да се случи за пад на оваа штетна влада, макар и атомска паднала среде плоштад!

,,Северна” е завршена работа, а таквите не ги видовме да го бранат ,,името”, напротив правеа дома ајвар.

Темата сега е друга, но тие продолжуваат со агресија.

Полесно е да се куцкаат глупости!

Мечкина услуга им прават таквите на СДСМ со овој вокабулар кој од старт предизвикува раздор, а особено им прават услуга на разно-разни службички!

Само нека продолжат да делат, а не да множат…, пишува Јорданка Ивановска на фејсбук.

SHARE