Јоци: Сви*ава Оливер, со мафијашкото подземје, мисли со пи*кици си има работа, а не со мажишта кои од ден на ден се сè побројни!

Прочитај за: < 1 минута

Сви*ава Оливер, со мафијашкото подземје, мисли со пи*кици си има работа, а не со мажишта со 18 пара муда, кои од ден на ден се сè побројни!

Мислел изгледа ќе се исплашат од пиштолите и камењата кај Стоковна куќа Мост!

Чек до утре, да видиш на улица колку ќе излезат!

(фејсбук статус на Јорданка Ивановска Јоци)