Јовановски до власта: Ченто е во зандана и денес. Бидете сигурни дека вашите потомци, во ваше име ќе се извинуваат за страданијата на семејството Ченто

Прочитај за: < 1 минута

Ченто е во зандана и денес.

Спиете ли мирно душмани на Македонија и на Македонците? Ако вие немате совест, бидете сигурни дека вашите потомци, во ваше име ќе се извинуваат за страданијата на семејството Ченто.

Македонија ја претворивте во ментална зандана!

Таква состојба не може вечно да трае.

Нејсе, еден ден, секако ќе изгрее сонцето на слободата!

Едноставно такви се законите на природата, после ноќ доаѓа ден.

Жива е Македонија!

(Фејсбук статус на актерот Владо Јовановски)