Чашуле: Се крие цела недела, кога виде дека ветото е неизбежно, „патриотски“ го одби предлогот… Срамота!

Прочитај за: < 1 минута

 

Новинарот Коле Чашуле на фејсбук ја искоментира изјавата на премиерот Ковачевски во која го одби францускиот предлог како неприфатлив:

„Цела недела молчи и се крие, но откако виде дека неизбежно е ново вето, “патриотски” го одби предлогот…демек го послушал гласот на народот…Срамота!!!, напиша Чашуле.

 

 

SHARE