Хајредини: Се фалат дека платите се зголемени за 12%, тие што своите плати ги зголемија за 78%

Прочитај за: < 1 минута

Се фалат дека платите се зголемени за 12%, тие што своите плати ги зголемија за 78%

 

(фејсбук статус на Џевдет Хајредини)