Хајредини:  Коалицијата сакаат да ја прошират тие што се обидуваат да се спасат од одговорност за криминал и корупција

Прочитај за: < 1 минута

Досегашната “стабилна” коалиција сакаат да ја прошират тие што се обидуваат од одговорност за криминал и корупција да се спасат.

Вака екс министерот за финансии Џевдет Хајредини ги коментира информациите во врска со влегувањето на Алијанса во владата на СДСМ и ДУИ.