Фуркан на отварањето на нова судница во Идризово го изрезили Тупанчевски: Фали знак на влезот „забранет влез за функционери на ДУИ“

Прочитај за: < 1 минута

Новинарот на Клан Македонија, Фуркан Салиу го изрезили министерот за правда, Никола Тупанчевски посочувајќи му незгодни тези на денешното отворање на судницата во затворот Идризово.

Во неговото прашање му посочи на министерот дека во новата судница во Идризово фалат две работи:

 

  1. Знак на влезот: Забранет влез за функционери на ДУИ
  2. Барокна фасада