Улчар: Заробена држава од малцинството – ова нашево стана држава за сечење вени

Прочитај за: < 1 минута

Професорката Елка Јачева Улчар смета дека Советот за унапредување на образованието и науката што ќе го води премиерот Ковачевски, а ќе учествуваат Артан Груби, Јетон Шаќири, Фатмир Бесими и Фатмир Битиќи е потврда за заробена држава од малцинството!

 

„Заробена држава од малцинството!

Едно општество НЕ ЗА сите, само за да има мир во куќа, а грабежот да продолжи!

На здравје, Македонијо, каде и да си, само на твоето од дедовци – НЕ СИ!

https://www.google.com/…/mon-kje-se-formira-sovet…/amp/

П.С. Значи 10-ина дена се отцепив од реалноста наша прекрасна, се изнапишував и изначитав на раат, стомакот таман го смирив, и ПАК! Ова нашево стана држава за сечење вени, за да има со што да се налокаат крвпојцине проклети!“, пишува Улчар.