Требаше да се плашиме од „лудиот Трамп“ дека ќе испровоцира нуклеарна војна? А сега дементниот Џо им мафта со сабја на две нуклеарни сили

Прочитај за: < 1 минута

Целата вистина за американската политика во само неколку минути: