Тасевски: Уште ние сме биле хистерични! Орди фашистички

Прочитај за: < 1 минута
Македонец не станува Бугар дури ни во најлош кошмар.
Треба ова да го знаеш и ти Ковачевски и сите вие.
Немојте да си играте.
Оти играта за вас заврши.
Подголтнете. И онака ќе ги загубите изборите. Немојте и нешто друго.
И доста со ЕУ патетики.
Прекинете да преговарате со Бугарите
Тие се покажаа кои се и шо сакаат.
Толерирањето на нивното однесување кон нас е голем резил за ЕУ.
Тоа значи дека работат заедно. Делат исти вредности, според кои, еден народ кој е меѓународно признат и познат сакаат силеџиски да го обезличат. Водат најбруталната војна против нас, само без бомби и ракети. ЕУ не врзува за стол а Бугарија не клоца под маса.
Па уште ние сме биле хистерични.
Орди фашистички., коментира актерот Сашо Тасевски на фејсбук.

SHARE