Тасевски: Социјалдемократи, исти сте ко девојките што ги онади некој богат и ги лаже дека ќе ги жени

Прочитај за: < 1 минута

Социјалдемократи, исти сте ко девојките што ги онади некој богат и ги лаже дека ќе ги жени.

Уште ќе давате?

Зарем не им дадовте премногу?

Џабе ве тртат. И Бугарите и Албанците и Брисел.

Брисел нема да ве земе.

Никој од нив нема да ве жени.

(фејсбук статус на Сашо Тасевски)