Тасевски: Германската репрезентација одамна не е германска по менталитет и плаќаат висока цена за тоа во фудбалот. Истово и се случува на ЕУ на секој план

Прочитај за: < 1 минута

Актерот Сашо Тасевски со интересен коментар за поразот на германската фудбалска репрезентација од Јапонија на СП во Катар:

Најточно кажа коментаторот.

Глобализацијата има своја цена. Го менува менталитетот на домаќинот.

Германската репрезентација одамна не е германска по менталитет и плаќаат висока цена за тоа во фудбалот.

Ко ќе им текне во што е нивниот проблем, може пак ќе се вратат на врвот.

Истово и се случува на ЕУ на секој план. Дебакл. Само се крие.