Сериозен инцидент кај Мавровка, се слушна истрел

Прочитај за: < 1 минута

Протестите прераснаа во пресметка меѓу демонстрантите и група граѓани од албанска националност кај Мавровка.

При размената на камења од двете страни, се слушна и истрел од оружје

.