Home Политика Семејството со безрезервна поддршка за претседателката Гордана Силјановска Давкова

Семејството со безрезервна поддршка за претседателката Гордана Силјановска Давкова

1196
0

Семејството на новоизбраната претседателка на Република Македонија, Гордана Силјановска Давкова, во ложата на републичкото Собрание.
Поддршката од семејството е, и останува значаен чинител во животот на секој поединец и го олеснува чекорењето низ животните предизвици и премрежија.

Честитаме!