Русјаков: Некој ќе облекува скафандер за да ви прави уметнички перформанс со кој ќе ве расположи, а вие одма мрчите

Прочитај за: < 1 минута

Режисерот Александар Русјаков во негов стил со краток коментар на изјавата на министерката за култура:

Стварно сте без врска. Некој ќе облекува скафандер за да ви прави уметнички перформанс со кој ќе ве расположи, а вие одма мрчите.