Режисерката на “Сестри”, нашиот филм кандидат за Оскар оваа година – Дина Дума, го режираше видео спотот за бонбониерата “Sorry” на Витаминка

дина дума
Прочитај за: < 1 минута

Режисерката на “Сестри”, нашиот филм кандидат за Оскар оваа година – Дина Дума, го режираше видео спотот за бонбониерата “Sorry” на Витаминка. Директор на фотографија е Дејан Димески, во продукција на ПР Агенцијата Навигаторс.

Погледнете го спотот ексклузивно!

 

SHARE