Рама за „глупавата опозиција“ во Македонија

Прочитај за: < 1 минута

Албанскиот премиер Еди Рама објаснувајќи ја неговата „шега“ од Солун кога Македонија ја нарече „Западна Бугарија“ критичарите во Македонија ги нарече „глупава опозиција“ кои не разбирале шега.

SHARE