Пукаше со пиштол кон народот!

Прочитај за: < 1 минута

За време на инцидентот кај Мавровка, во близина на споменикот на Скендер бег, еден од групата напаѓачи извади пиштол и пукаше кон поворката граѓани кои се движеа по булеварот.

За среќа, за сега нема пријавено повреден. Не е познато дали полицијата го привела лицето кое лесно може да го идентификува од фотографиите.