Home Политика Приватните специјализанти го ставија штрајкот во мирување

Приватните специјализанти го ставија штрајкот во мирување

35
0

Поради сензитивноста на периодот пред избори како и отежнатата работа на клиниките во комлексот „Мајка Тереза“ во Скопје, приватните специјализанти одлучија привремено генералниот штрајко да го стават во мирување.

Сепак, како што најавија, секој вторник ќе потсетуваат на нивните барања.