Home Политика Полиција пред штабот на „Вреди“- ДУИ слават кај Скендербег

Полиција пред штабот на „Вреди“- ДУИ слават кај Скендербег

114
0

Полиција направи кордон пред изборниот штаб на коалицијата „Вреди“ на плоштадот Скендербег откако неколку десетици симпатизери на ДУИ дојдоа кај споменикот.

Полицијата е распоредена превентивно, а новинарите се повлечени кон Мавровка кон штабот на Демократско движење.