Погледнете им ги реакциите: Обвинетите за убиството на ракоментарот Тот добија 52 години затвор

Прочитај за: < 1 минута

Основниот кривичен суд Скопје денеска ги огласи за виновни обвинетите во случајот со убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот.

На обвинетите Анџело Ѓорѓиевски и Клементина Левковска им беше изречена казна затвор од по 18 години, додека, на обвинетиот Андреј Костовски 16 години за сторено кривично дело „убиство“.

Во продолжение може да ги погледнете нивните реакции за време на изрекување на казните.