Пандов: Оливер пед*ру, балистиве си ги наредил да не пукаат!

Прочитај за: < 1 минута
Александар Пандов со пцовки му се обрати на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски поради тоа што немаше полициско обезбедување на местото каде што се случи инцидентот на денешниот протест.
„Оливер педеру, знаеше дека ќе поминуваме поред Мавровка, ќорав џандар немаше поставено. Али затоа балистиве си ги наредил да не пукаат!
Крвта да ви ја ебам предавничка!!!, напиша Пандов.