Палчо: Замисли, предлогот на Макрон не прошол заради силниот протест на ДПМНЕ, цепки

Палевски
Прочитај за: < 1 минута

#ЛУДАЦИ

Замисли ДПМНЕ се досетиле, заради силниот протест најголем у свет, не прошол предлогот на МАКРОН, абе цепки, абе со кандило да ги жалиш, гревои…Ради протестот и ПЕТКОВ падна во Софија ама не му кажале, а ние овде не сме разбрале…, коментира Љупчо Палевски на фејсбук.

SHARE