Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски повикан во Основен кривичен суд Скопје

Прочитај за: < 1 минута

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денес дојде во кривичниот суд во Скопје.

Не е познато во кое својство тој бил таму. Не се знае дали Спасовски лично е обвинет за нешто, бил сведок или пак е тужител.