Ние сме единствена држава шо излезе од ЕУ уште пред да влези

Прочитај за: < 1 минута
Ние сме единствена држава шо излезе од ЕУ уште пред да влези.
Вака сценаристот Божидар Божиновски го коментира денешниот ден во Брисел каде што се чекаше одлука за датум за преговори за Македонија.
SHARE