Неофицијално: Еден од убиените бил дел од скопски нарко клан и близок до раководни лица од ДУИ

Прочитај за: < 1 минута

Вечерва околу 20 часот се случило пукање од автоматско оружје во кафебарот Шиша Бар кај Кале. Според првите информации убени се Јетон Кривањева викан Жила и Енес Исеинов викан Лаци.

Јетон Кривањева често се спомнуваше во медиумите како припадник на нарко кланот Дуќанџик-Грчец, близок до одредени раководни лица од ДУИ.

Веста е неофицијална, до сведоци на нaстанот, очекуваме потврда и детали од МВР, објави Вечер.